LG TV

29 december 2020
Cashback LG en NanoCell
Anker

[]

Zelfs een uitgeschakelde LG TV is dankzij het strakke en stijlvolle ontwerp het bekijken waard. Maar na één druk op de afstandsbediening wordt alles nog beter. Je staat versteld van de superieure beeldkwaliteit en mogelijkheden.

Ontdek alle LG TV’s op deze pagina:

VIND DE PROFESSIONAL IN JOUW BUURT

Anker

[]

 • OLED met zelfoplichtende pixels
 • a9 Gen3 AI Processor 4K
 • AI ThinQ
 • Echte bioscoopervaring
 • Onbeperkt entertainment
 • Perfect zwart, verbluffend contrast, perfecte kijkhoek
 • Gallery Design: ultradun scherm zonder kabelsloot
 • Beste van de Test volgens Test Aankoop
LG Oled TV

Oled: toekomst van TV is nu realiteit

Met een LG Oled TV haal je een beeldkwaliteit in huis die bij een vorige generatie TV’s ondenkbaar was. Je geniet vanuit elke kijkhoek en zelfs bij snel bewegende beelden van een ongekende contrast- en scherptekwaliteit.

Nog uniek aan de LG Oled: de 3e generatie α9 AI-processor. Deze zorgt ervoor dat gezichten levendiger lijken en dat de tekst op het scherm veel scherper en duidelijker te lezen is. Je krijgt de beste kijkervaring met geoptimaliseerd beeld.

Maar dat is nog niet alles. Ook de luisterervaring is indrukwekkend. Of je nu drama's, sport, films of het nieuws bekijkt of muziek beluistert, de processor optimaliseert het geluid. De stemmen van de nieuwslezers zijn duidelijker en de geluidseffecten van de films levendiger. Dit alles zorgt ervoor dat je met de LG Oled TV films bekijkt alsof je in de bioscoop zit.

LG Oled: elke TV-avond is een spektakel

Anker

[]

 • Resolutie: 3840 x 2160 Pixels
 • HD type: 4K Ultra HD
 • Display technologie: LED
 • Beeldscherm vorm: Flat
 • Smart TV
 • Oorspronkelijke beeldverhouding: 16:9
 • Wi-Fi, Ethernet LAN

NanoCell: spectaculaire kleuren en superieur beeld

Met een LG NanoCell TV ervaar je spectaculaire kleuren en een ongekende beeldkwaliteit dankzij de NanoCell-technologie. Deze innovatieve en unieke techniek levert levendige kleuren op die ongeëvenaard zijn, waarbij de superieure beeldkwaliteit vanuit iedere kijkhoek behouden blijft

De NanoCell-technologie gebruikt kleine deeltjes die allemaal een nanometer in doorsnede zijn. Deze nanodeeltjes leveren een superieure beeldkwaliteit met verbeterde RGB-kleurzuiverheid. Ze zuiveren kleuren door doffe kleuren eruit te filteren. Ook beeldinstabiliteit en ander kleurafbraak vermindert.

Waar je ook zit, de NanoCell tv zorgt voor een nauwkeurige kleurweergave, zelfs van opzij. Laat iedereen meegenieten van een kleurrijk en realistisch beeld.

Pure kleuren met LG 4K NanoCell TV

LG NanoCell TV
Anker

[]

LG beste van de test

Ultra UHD 4K: schoonheid van beeld ligt in details

De LG Ultra UHD 4K TV laat de grootte van jouw scherm niet meer beperken door de limieten van de resolutie. Met de LG Ultra UHD sta je versteld van een beeldkwaliteit die zowel van dichtbij als veraf even perfect is.

Het IPS 4K-scherm biedt rijke en nauwkeurige kleuren én een hoog contrast ongeacht waar je zit of staat. Laat je helemaal onderdompelen door het geluid met Ultra Surround. Daar bovenop heeft een Ultra UHD 4K TV van LG een eenvoudig maar elegant ontwerp.

Leuk weetje: de LG UHD TV 43UN74006LB  werd als 'Beste van de Test' verkozen door Test Aankoop.

VIND DE PROFESSIONAL IN JOUW BUURT

Anker

[]

Full HD: voor elke ruimte geschikte TV

Een LG Full HD zorgt voor de ultieme bioscoopervaring in jouw eigen woonkamer. LG Full HD-TV’s bieden haarscherpe beelden, heldere kleuren en diep zwart.

Ze zijn ook nog eens voorzien van een baanbrekende technologie. Je ziet verborgen schoonheid tot leven komen en je bekijkt de wereld met meer diepte en realisme.

De Full HD TV’s zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, waardoor LG voor elke ruimte de perfecte televisie heeft.

LG Full HD TV
Anker

[]